Lessen

Wil je leren pony- of paardrijden, dan ben je aan het goede adres.

Zorgvuldig wordt een basis gelegd waar je nog lang plezier van zal hebben.

Er is veel afwisseling in de lessen. Een aantal keer per jaar wordt er gevoltigeerd (ontwikkelen van de zit van de ruiter), staat er minimaal 1 keer per jaar een schrik- en obstakelparcours en wordt er ook wel eens een klein sprongetje gemaakt.

Om de ruiters nog meer gevoel te geven is het belangrijk om op veel verschillende pony’s en paarden te rijden. Je rijdt dus elke week op een ander paard of pony.

Ponylessen worden verzorgd door Astrid Scheewe op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag. Op zaterdagochtend wordt de ponyles gegeven door Marieke Peetoom, die ook op dinsdagavond de jeugdlessen en vrijdagochtend de huisvrouwenles geeft. Elias Peetoom geeft op woensdagavond les aan een groep volwassenen. Op maandagavond wordt de les gegeven door Lia Luitjes, die tevens invalt wanneer de instructie uitvalt.

Om te beginnen met lessen moet je eerst 8 jaar zijn.

Wil je vader/moeder blijven kijken bij de les? Dat kan! We hebben een gezellige kantine met een voorziening voor koffie/thee of een frisdrankje.

Voor meer informatie over ponyrijden kunt u gebruik maken van het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Voor een overzicht van de lestijden aangeboden door de manege klik hier: http://www.trenshoeve.nl/aanbod-lessen-lesoverzicht/