Paardrijlessen

Wil je leren pony- of paardrijden, dan ben je aan het goede adres. Zorgvuldig wordt een basis gelegd waar je nog lang plezier van zal hebben. We geven dressuur gerichte, en spring gerichte paardrijlessen.

Onze lessen zijn voor beginners t/m gevorderden ruiters. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs, waarbij de ontwikkeling van het ruitergevoel en harmonieuze samenwerking met het paard centraal staat.

Rijvereniging de Berkenruiters organiseren lessen op de donderdagavond en de zaterdagochtend. Wil je meer weten over de Rijvereniging de Berkenruiters? Neem dan een kijkje op de website van De Berkenruiters

Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van privélessen. Voor interesse in privéles kunt u het beste contact opnemen met ons voor de mogelijkheden.

Minimarathon dressuur

Er is veel afwisseling in de lessen. Er minimaal 1 keer per jaar een schrik- en obstakelparcours en wordt er ook wel eens een klein sprongetje gemaakt. Om de ruiters nog meer gevoel te geven is het belangrijk om op veel verschillende pony’s en paarden te rijden. Je rijdt dus elke week op een ander paard of pony. Maar je kan ook gewoon vaker op je favoriete pony rijden.

Ponylessen worden verzorgd door Celena Kok op maandag- en dinsdagmiddag. Tevens verzorgt Celena de lessen op maandagavond. De lessen op donderdagmiddag worden verzorgd door Norma Stuivenvolt. Op zaterdagochtend wordt de ponyles gegeven door Marieke Peetoom, die ook op dinsdagavond de jeugdlessen en vrijdagochtend de huisvrouwenles geeft. Elias Peetoom geeft op woensdagavond les aan een groep volwassenen.

Om te beginnen met lessen moet je eerst 8 jaar zijn.

Weet u niet zeker of paardrijden wat voor u is? Er is altijd een mogelijkheid om een proefles te volgen.

Wilt familie blijven kijken bij de les? Dat kan! We hebben een gezellige kantine met een voorziening voor koffie/thee of een frisdrankje.

Voor een overzicht van de lestijden aangeboden door de manege klik hier: Overzicht lesaanbod.

Voor meer informatie over ponyrijden kunt u gebruik maken van het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Manege de Trenshoeve