Paardrijlessen

Let op: per 1 Januari stoppen wij met de paardrijlessen!

Wil je leren pony- of paardrijden, dan ben je aan het juiste adres. Zorgvuldig wordt een basis gelegd waar je nog lang plezier van zal hebben. We geven dressuur gerichte paardrijlessen op alle niveaus. Voor lessen in mennen kunt u terecht bij rijvereniging De Berkenruiters.

 

Onze lessen zijn voor beginners t/m gevorderde ruiters. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs, waarbij de ontwikkeling van het ruitergevoel en harmonieuze samenwerking met het paard centraal staat.

 

Rijvereniging de Berkenruiters organiseren lessen op de donderdagavond. voor meer informatie kunt u terecht op de website van De Berkenruiters.

 

 

Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van privélessen. Voor interesse in privéles kunt u het beste contact opnemen met ons voor de mogelijkheden.

Er is veel afwisseling in de lessen. Er is minimaal 1 keer per jaar een schrik- en obstakelparcours en wordt er ook wel eens een klein sprongetje gemaakt. Om de ruiters nog meer gevoel te geven is het belangrijk om op veel verschillende pony’s en paarden te rijden. Je rijdt dus elke week op een ander paard of pony. Maar je mag ook vaak kiezen om op je favoriete pony te rijden.


De lessen worden verzorgd door Celena Kok en Norma Stuivenvolt. Op maandag, dinsdagavond, vrijdagmiddag en zaterdag worden de lessen gegeven door Celena. De lessen op dinsdagmiddag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend worden de lessen gegeven door Norma Stuivenvolt.


Voor vragen aan de les instructrices kunt u ze contacteren op de volgende telefoonnummers. Celena: 06 37132290 Norma: 06 11031041


Lessen is mogelijk vanaf 8 jaar oud.


Weet u niet zeker of paardrijden wat voor u is? Er is altijd een mogelijkheid om een proefles te volgen. De kosten hiervoor bedragen 15 euro.


Wilt familie blijven kijken bij de les? Dat kan! We hebben een gezellige kantine met een voorziening voor koffie/thee. We hebben ook een snoepautomaat met frisdrank en zoetigheid. Uiteraard zijn er ook genoeg zitplekken.


Voor een overzicht van de lestijden aangeboden door de manege klik hier: Overzicht lesaanbod.


Voor meer informatie kunt u terecht bij het kopje: Contact bovenaan de pagina.

Overzicht lestijden: