Pensionstalling

Bent u op zoek naar een gezellige en goede pensionstal? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Hieronder leest u alle voordelen van het stallen van uw paard bij de Trenshoeve.

De Trenshoeve beschikt over:

  • 2 overdekte rijhallen
  • 3 buiten paddocks
  • Een buiten rijbak
  • Ruime paardenboxen
  • Een gezellige kantine
  • Een conferentie/cursus ruimte
  • Royale parkeerplaatsen
  • Gloednieuwe poetsplaats (warm en koud water)
  • Overdekte 8 paards stapmolen met logeerkraal
  • April-Oktober weidegang

Stalling: De Trenshoeve biedt boxen aan met een afmeting van ca. 3,20 x 3 en 3,20 x 4 voor uw paard of pony. Een deel boxen zijn gloednieuw. Zomer 2021 worden alle verouderde boxen volledig vernieuwd. Deze ruime boxen zijn voorzien van stro. Elke dag wordt er opgestrooid. De pony’s en paarden krijgen een aantal keren per dag ruwvoer. ‘S avonds wordt er biks gegeven. Automatische drinkbakken is ge├»nstalleerd in elke stal. Bij de poetsplaats voor 2 is voorziend van warm en koud water. 

Beweging: Weidegang wordt aangeboden van april tot oktober, afhankelijk van het weer. In groepen doen wij ze buiten. Het hele jaar door kan er gebruik worden gemaakt van de paddock’s. Dit dient u zelf te doen. Ook hebben wij een stapmolen vrij te gebruiken. Ruimte voor 8 paarden en de snelheid is aanpasbaar, van stap tot en met galop. Met de mogelijkheid om stroom aan en uit te zetten. In het midden van de stapmolen is een ruime longeerkraal die ook gebruikbaar is. We hebben een buitenrijbaan. Daarnaast hebben we 2 binnenrijhallen. Een kleine en een grotere. Die worden elke dag gesleept.

Ontspannen: Uw auto staat veilig op onze ruime parkeerplaats. Er is een warme kantine met genoeg zitplekken. Er is een keukentje en koffie- en theevoorziening. In de kantine is het altijd gezellig. Ook staat er een snoepautomaat. Hier kunt u frisdranken en snacks halen. Boven de nieuwe Willem hal is de conferentieruimte. Een grote ruimte met een keukentje, wifi, projector, genoeg zitplaatsen enz. De conferentieruimte kan ook gehuurd worden. Beneden is een kleedkamer. 

Opslag: Grote zadelkasten zijn te huur. Deze bevinden zich in een afgesloten ruimte. De kasten zelf kunnen ook opslot. Er is de mogelijkheid om uw eigen kast te plaatsen in overleg. Ook is het mogelijk om tegen vergoeding uw menkar en trailer te stallen. Er is plaats voor uw eigen voerton.

Voor vragen en meer informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina. U bent natuurlijk ook altijd welkom om een kijkje te nemen op de locatie.

Voor prijzen klikt u hier.

Stapmolen - Manege de Trenshoeve
Stapmolen met longeerkraal