Pensionstalling

Per 01-01-2024 zijn wij geen pensionstalling meer 

 

Bent u op zoek naar een gezellige en goede pensionstal? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Hieronder leest u alle voordelen van het stallen van uw paard bij de Trenshoeve.

De Trenshoeve beschikt over:

  • 2 overdekte rijhallen
  • 3 buiten paddocks
  • Een buiten rijbak
  • Ruime paardenboxen
  • Een gezellige kantine
  • Een conferentie/cursus ruimte
  • Royale parkeerplaatsen
  • Gloednieuwe poetsplaats (warm en koud water)
  • Overdekte 8 paards stapmolen met logeerkraal
  • April-Oktober weidegang

Stalling: De Trenshoeve biedt boxen aan met een afmeting van ca. 3,20 x 3 en 3,20 x 4 voor uw paard of pony. Deze ruime boxen zijn voorzien van stro.De pony’s en paarden krijgen een aantal keren per dag ruwvoer dat mag je in de zomer maanden zelf pakken en in de winter maanden doen wij dat, Ook zijn de boxen voorzien van Automatische drinkbakken. Bij de poetsplaats voor 2 is voorziend van warm en koud water. 

Beweging: Weidegang wordt aangeboden van april tot oktober, afhankelijk van het weer. In groepen doen wij de paarden naar buiten. Het hele jaar door kan er gebruik worden gemaakt van de paddock’s. Dit dient u zelf te doen. Ook hebben wij een stapmolen vrij te gebruiken met ruimte voor 8 paarden en de snelheid van de molen is aanpasbaar, van stap tot en met galop. Met de mogelijkheid om stroom aan en uit te zetten. In het midden van de stapmolen is een ruime longeerkraal die ook open staat voor gebruik is. We hebben een buitenrijbaan en daarnaast hebben we 2 binnenrijhallen. Een kleine en een grote. Die elke dag gesleept worden.

Ontspannen: Uw auto staat veilig op onze ruime parkeerplaats. Er is een verwarmde kantine met genoeg zitplekken met een keukentje, een snoepautomaat en koffie en theevoorziening. In de kantine is het altijd gezellig. Boven de nieuwe Willem hal is de conferentieruimte. Een grote ruimte met een keukentje, wifi, projector, genoeg zitplaatsen enz. De conferentieruimte kan gehuurd worden. Beneden is een kleedkamer. 

Opslag: zadelkasten zijn te huur. Deze bevinden zich in een afgesloten ruimte. De kasten zelf kunnen op slot. Er is een mogelijkheid om uw eigen kast te plaatsen in overleg. Ook is het mogelijk om tegen vergoeding uw menkar en trailer te stallen. Er is plaats voor uw eigen voer ton.

Voor vragen en meer informatie kunt u gebruik maken van het contact kopje bovenaan de pagina. U bent natuurlijk ook altijd welkom om onze manege te bezoeken.

Zie hier de actuele prijslijst.

 

Stapmolen met longeerkraal

Stapmolen - Manege de Trenshoeve