Trenswijzer december 2016

NIEUWE TARIEVEN PER 1 JANUARI 2017

  • Stalling vanaf € 300,- per maand
  • 10 lessen pony’s (jeugd)€ 105,-
  • 10 lessen paarden/pony’s (tieners)€ 115,-
  • 10 lessen volwassenen/dt> € 125,-
  • 10 lessen eigen paard/pony € 95,-
  • Vrij vrijden paard van buitenaf € 10,-
  • Gebruik pony’s tbv Berkenruiterles € 7,50
  • Privéles 45 minuten € 30,-
  • Springkaart € 130,-
  • Springkaart eigen paard/pony € 105,-

NIEUWE PROEVEN + NIEUWE BOEKEN

VANAF 1 JANUARI 2017 GELDEN ER VOOR DE FNRS WEDSTRIJDEN NIEUWE PROEVEN EN IN VERBAND HIERMEE ZIJN ER NIEUWE BOEKEN UITGEGEVEN. DEZE BOEKEN ZIJN VERKRIJGBAAR BIJ DE TRENSHOEVE VOOR € 14,95.

EEN LEUK CADEAUTJE VAN DE KERSTMAN?!

santa

JAARZEGELS
VANAF 1 JANUARI 2017 WORDEN DE JAARZEGELS VAN DE FNRS AAN DE MANEGEHOUDER VERSTREKT. IS JE PASPOORT VERLENGD, DAN IS DE ZEGEL VERKRIJGBAAR BIJ DE TRENSHOEVE. LET HIEROP!!!

BEGINNERSLES
ER ZIJN EEN PAAR PLEKJES OVER IN DE BEGINNERSLES VAN WOENSDAGMIDDAG OM 15.00 UUR. WIL JE GRAAG BEGINNEN MET PONY/PAARDRIJDEN EN BEN JE 8 JAAR, MELD JE DAN AAN VIA info@trenshoeve.nl.

DINSDAGAVONDLES
ER ZIJN EEN PAAR PLEKJES VRIJ IN DE DINSDAGAVONDLES OM 20.45 UUR; DEZE LES IS GESCHIKT VOOR DE JONGERE OF JONGVOLWASSEN RUITER. MELD JE AAN VIA info@trenshoeve.nl.

SPRINGLES
ER ZIJN EEN PAAR PLEKJES VRIJ IN DE SPRINGLES VAN WOENSDAGMIDDAG 17.00 UUR. WIL JE GRAAG MEEDOEN MET EEN SPRINGLES, MELD JE DAN AAN VIA info@trenshoeve.nl.

BOXEN
HEB JE EEN LIEVE PONY OF EEN FIJN PAARD EN BEN JE OP ZOEK NAAR EEN GOED PLEKJE INFORMEER DAN BIJ DE TRENSHOEVE EN VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN VIA info@trenshoeve.nl.

IDEEËNBUS
IN DE HERFSTVAKANTIE HEBBEN WE EEN LEUKE EXCURSIE GEHAD NAAR DE PAARDENKAMP; HEB JE EEN LEUK IDEE VOOR EEN ACTIVITEIT IN DE MANEGE OF VOOR EEN BEZOEK/EXCURSIE MELD DIT VIA info@trenshoeve.nl.

FIJNE FEESTDAGEN

TIJDENS DE KERSTVAKANTIE ZIJN ER GEEN LESSEN EN KUNNEN ER GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN GELDEN GEDURENDE DE KERSTDAGEN. LET OP DE NOTITIES OP HET BORD HIEROVER.

WIJ DANKEN AL ONZE KLANTEN VOOR HET IN ONS GESTELDE VERTROUWEN EN WENSEN IEDEREEN FIJNE FEESTDAGEN TOE.

DE TRENSHOEVE

Maartje
speen
Op de laatste dag van december 2015 zijn wij verblijd met de komst van Maartje. Dochtertje van onze oudste dochter Marieke en haar vriend Alwin. Wat zijn we allemaal blij en trots. Het gaat supergoed met moeder en dochter. Marieke is weer begonnen met lesgeven. Nog niet volledig, ze gaat het rustig opbouwen.

FRED 50 JAAR

Onze trouwe hulp op de zaterdag – Fred – tevens vrijwilliger voor de Berkenruiters en parkeerwacht bij alle wedstrijden is 50 jaar geworden. Dit heeft de krant gehaald. Fred is verwend door de Trenshoeve en de Berkenruiters met een heuse Abraham, taart bij de koffie en leuke presentjes. Dat kon Fred zeer waarderen.

50_oud_he

WAT DOET DIE GROENE BOX DAAR????

De Trenshoeve doet mee aan de inzameling van oude mobiele telefoontjes en cartridges . Er staat een groene doos naast de frisdrankautomaat in de kantine waar deze in kunnen worden gedaan. De opbrengst gaat naar STICHTING DE PAARDENKAMP. Nationaal Rusthuis voor oude pony’s en paarden.

STEM OP ANNE VOOR DE BIT VLOGGER ACTIE!!!!!!

Anne doet mee aan de Bit Vlogger actie en zit in de stemronde!!!!! Leuk als iedereen massaal op haar stemt: http://www.bitmagazine.nl/algemeen/kies-je-favoriete-bit-vlogger/57109. Als je de link gebruikt komt je meteen op de juiste site; Anne is de eerste kandidaat waar je op kunt stemmen. Stemmen kan tot 13 april.

stempotlood

MEST OPRUIMEN

Geen mest laten liggen op het parkeerterrein of op het pad bij de boerderij. Doe of je thuis bent en ruim het op! Dit geldt ook voor bezoekers van buitenaf.

LESKAARTEN

Soms gebeurt het dat er een betaling achterblijft bij de leskaarten. Dan valt het tegen als er al lessen op je nieuwe kaart worden afgeschreven, vanwege een achterstand. Let ook zelf op dat je bijblijft met betalen. Dit kan per pin of via de bank of contant geregeld worden.

VRAGEN EN IDEEEN

Zijn er vragen of ideeën neem dan gerust contact met ons op. We staan daar open voor.

DE TRENSHOEVE