Trenswijzer april 2016

Maartje
speen
Op de laatste dag van december 2015 zijn wij verblijd met de komst van Maartje. Dochtertje van onze oudste dochter Marieke en haar vriend Alwin. Wat zijn we allemaal blij en trots. Het gaat supergoed met moeder en dochter. Marieke is weer begonnen met lesgeven. Nog niet volledig, ze gaat het rustig opbouwen.

FRED 50 JAAR

Onze trouwe hulp op de zaterdag – Fred – tevens vrijwilliger voor de Berkenruiters en parkeerwacht bij alle wedstrijden is 50 jaar geworden. Dit heeft de krant gehaald. Fred is verwend door de Trenshoeve en de Berkenruiters met een heuse Abraham, taart bij de koffie en leuke presentjes. Dat kon Fred zeer waarderen.

50_oud_he

WAT DOET DIE GROENE BOX DAAR????

De Trenshoeve doet mee aan de inzameling van oude mobiele telefoontjes en cartridges . Er staat een groene doos naast de frisdrankautomaat in de kantine waar deze in kunnen worden gedaan. De opbrengst gaat naar STICHTING DE PAARDENKAMP. Nationaal Rusthuis voor oude pony’s en paarden.

STEM OP ANNE VOOR DE BIT VLOGGER ACTIE!!!!!!

Anne doet mee aan de Bit Vlogger actie en zit in de stemronde!!!!! Leuk als iedereen massaal op haar stemt: http://www.bitmagazine.nl/algemeen/kies-je-favoriete-bit-vlogger/57109. Als je de link gebruikt komt je meteen op de juiste site; Anne is de eerste kandidaat waar je op kunt stemmen. Stemmen kan tot 13 april.

stempotlood

MEST OPRUIMEN

Geen mest laten liggen op het parkeerterrein of op het pad bij de boerderij. Doe of je thuis bent en ruim het op! Dit geldt ook voor bezoekers van buitenaf.

LESKAARTEN

Soms gebeurt het dat er een betaling achterblijft bij de leskaarten. Dan valt het tegen als er al lessen op je nieuwe kaart worden afgeschreven, vanwege een achterstand. Let ook zelf op dat je bijblijft met betalen. Dit kan per pin of via de bank of contant geregeld worden.

VRAGEN EN IDEEEN

Zijn er vragen of ideeën neem dan gerust contact met ons op. We staan daar open voor.

DE TRENSHOEVE